Nederlandse kaas

Jonge kaas

Jong belegen kaas

Belegen kaas

Extra belegen kaas

Oude kaas

Overjarige kaas

4 weken

8 - 10 weken

16 -18 weken

7 - 8 maanden

10 - 12 maanden

18 maanden of meer


Voor Molenkaas klik op het logo
Voor Molenkaas klik op het logo
Molen Traditioneel Koekaas Pikant
Molen Traditioneel Koekaas Pikant
Molen Traditioneel Hollandse Geitenkaas
Molen Traditioneel Hollandse Geitenkaas
Molen Traditioneel Koekaas Extra Pikant
Molen Traditioneel Koekaas Extra Pikant
Molen Traditioneel Hollandse Schapenkaas
Molen Traditioneel Hollandse Schapenkaas
Molen Traditioneel Koekaas Truffel
Molen Traditioneel Koekaas Truffel


Buitenlandse kaas

  • Brigand abdijkaas
  • Kernhem
  • Roombrie pittoresque
  • Brie met bieslook
  • Camembert père eugène
  • Camembert Rustique lèger ( minder vet )
  • Bakcamembert
  • Castello Blue
  • Cambozola
  • Danish Blue
  • Gorgonzola
  • Mascarpone/gorgonzola castelli
  • Roquefort
  • Paturain
  • Rambol noot-mix
  • Huttenkäse
  • Zwitserse gruyère grotgrijpt
  • Zwitserse emmenthaler grotgerijpt
  • Roomkaas met ananas
  • Roomkaas met kruiden
  • Roomkaas met gember
  • Feta Dodoni 200 gram
  • Appenzeller
  • Zwitserse Gruyère
  • Zwitserse Emmenthaler
  • Pecorino Romano
  • Parmesan Reggiano
  • Grana Padano
  • Chèvre buche ( Franse geitenkaas )
  • Franse geit met honing
  • Chèvre chavroux buche 60 +
  • Mozzarella di Bufala
  • Geska strooikaas
  • Stöckli kegel
  • Chalet
  • Chaumes grand caractère